Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Geef uw relatie een boost met deze tips

December, de maand voor een terugblik én de maand voor goede voornemens. Wat ons betreft staat uw relatie daarin centraal. Hoe heeft u samen dit jaar beleefd? Wat gaat er goed en wat kunnen goede voornemens zijn om onze relatie een boost te geven? Kijk hierbij eerlijk en kritisch naar uzelf, wat kan uw bijdrage zijn voor uw toekomst samen? Met deze 5 tips voor een fijne relatie helpen wij u een stukje op weg.

1. Luister naar elkaar

Om samen gelukkig te zijn, is luisteren naar elkaar erg belangrijk. Maar dan wel luisteren met uw complete aandacht en oprechte interesse. Laat dus weten dat u luistert door bijvoorbeeld zo nu en dan te knikken. Toon begrip voor de gevoelens van uw partner. En laat uw partner uitpraten.

2. Accepteer dat uw partner niet perfect is

Wat romantische films u ook willen beloven, de perfecte partner bestaat niet. Niemand is namelijk perfect, u ook niet. Accepteer dus dat uw partner zijn/haar eigenaardigheden heeft. Accepteer dat u het niet altijd over alles eens bent. ​Uw relatie bestaat namelijk uit twee personen met ieders eigen wensen, karakters en ideeën. Dat kan wel eens botsen. Dit hoeft geen probleem te zijn als u ieder bereid bent om compromissen te sluiten. Kom elkaar dus zo nu en dan tegemoet en doe wat water bij de wijn!

Lees meer tips

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer professioneel in emotionele situaties zeer correct en vriendelijk maar wel duidelijk. Dank voor de uitspitterij en alle emotionele dingen er omheen. Ik heb het als zeer plezierig ervaren om met je samen te werken. Zou je ook zeker aanbevelen aan een ieder die je nodig heeft.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep

Birgit van Greunsven - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-VennepWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode.

En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.