Ervaringen met de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw Vennep

Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep
Average rating:  
 4 reviews
by D van S on Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Zeer tevreden. Prima wegwijs gemaakt in dit traject en naar volle tevredenheid afgehandeld waar wij beiden geen kaas van hadden gegeten en voor ons een volledige nieuwe weg was waar wij geen raad mee wisten.

by A van S on Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Zeer professioneel in emotionele situaties zeer correct en vriendelijk maar wel duidelijk. Dank voor de uitspitterij en alle emotionele dingen er omheen. Ik heb het als zeer plezierig ervaren om met je samen te werken. Zou je ook zeker aanbevelen aan een ieder die je nodig heeft.

by greetje arends-scheers on Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Zeer tevreden en prima en snel geholpen. De gesprekken waren zeer "to the point".De kernpunten werden snel en duidelijk verwoord en het uiteindelijke convenant werd zo opgesteld dat beide meningen daarin een plaats gekregen hebben. Toen er nog even vragen waren, werden we weer duidelijk geholpen.Ik noteerde een 7 bij betrouwbaarheid omdat ik niet goed op de hoogte ben van financiën.

by Aukje Wester on Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Zeer tevreden. Een scheiding is een ingrijpend proces, iets waarvan je hoopt dat het je nooit overkomt. In mijn geval kwam dat besluit in goede harmonie, ondertussen 3 jaar geleden, na een relatie van 27 jaar. Wij hadden geen idee hoe wij dit moesten regelen en hebben onze vraag bij Frans Walthaus neergelegd. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een goede keuze is geweest. Je levert al je benodigde papieren in, Frans gaat met je in gesprek en komt met een voorstel. Ik had echt het gevoel dat hij eerlijk naar beider belangen kijkt en zeker meedenkt als je met andere voorstellen komt. De scheiding is helemaal via Frans afgehandeld, inclusief ouderschapsplan en papieren voor de rechtbank en dat is een rustig gevoel in een turbulente tijd. ik wens niemand een scheiding toe, maar mocht je dat besluit wel nemen, dan kan ik je Frans Walthaus absoluut aanbevelen.

Waarom de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven.
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 023 – 205 20 10 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.