Op vakantie met de kinderen na de scheiding - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw Vennep

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Op vakantie na de scheiding

De zomervakantie komt eraan! Wat zijn uw plannen dit jaar? Lekker thuis blijven en leuke uitstapjes maken met de kinderen? Of gaat u toch liever over de grens de zon opzoeken? Wat uw plannen ook zijn, als u gescheiden bent moet u net iets meer regelen voordat u de koffers echt kunt pakken. Waar moet aan denken? We geven u graag een aantal tips voor een onbezorgde tijd!

Tip 1: Na scheiding vakantie verdelen

Op vakantie met de kinderen na de scheiding betekent ruim op tijd een planning met de andere ouder te maken. Overleg met elkaar hoe u met elkaar de vakantie verdeelt na de scheiding. Wanneer de kinderen bij u zijn en wanneer bij uw ex-partner? Een vakantieplanning geeft iedereen rust en duidelijkheid. Het is ook de basis waarop u op terug kunt vallen. Bedenk dat zes weken naar het buitenland voor kinderen vaak te veel en te vermoeiend is. Gun ze ook tijd thuis, zodat ze zich rustig kunnen voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

Tip 2: Maak concrete afspraken met elkaar

Als het goed is, heeft u als ouders tijdens het regelen van de scheiding al met elkaar gesproken over de vakanties na de scheiding. Er moet immers een ouderschapsplan worden opgesteld. Dan maakt u keuzes over wat u in het plan allemaal over vakanties op wilt nemen. Geven we alleen aan hoe we de vakantieperiodes verdelen? Of stemmen we bijvoorbeeld tevens de reisbestemming en de duur van het verblijf af? Of maakt ieder dat maar voor zichzelf uit? En welke informatie wisselen we uit voor de vakantie? Denk bijvoorbeeld aan het reisprogramma bij een rondreis als u het fijn vindt om te weten waar de kinderen tijdens de vakantie allemaal zullen zijn. Heeft u deze afspraken niet vastgelegd? Doe het alsnog. Want concrete afspraken geven minder kans op het ontstaan van conflicten.

Lees meer tips

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer professioneel in emotionele situaties zeer correct en vriendelijk maar wel duidelijk. Dank voor de uitspitterij en alle emotionele dingen er omheen. Ik heb het als zeer plezierig ervaren om met je samen te werken. Zou je ook zeker aanbevelen aan een ieder die je nodig heeft.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep

Birgit van Greunsven - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het gratis boekje aan