samen scheiden - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Onze aanpak

Een scheiding regelen gaat verder dan alleen juridisch afwikkelen. Er zijn behoorlijk wat aandachtsgebieden waar u aandacht aan moet besteden:
• Hoe regelt u de alimentatie?
• Welke afspraken moet u voor de kinderen maken?
• Wat doet u met de woning?
• Wat zijn de belastingregels?
• Waar kunt u straks de boodschappen van gaan doen?

Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. De financiën bepalen namelijk voor 80% uw nieuwe toekomst. En die financiële zaken zijn nou net ónze expertise.

Een onderzoek geeft aan dat veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding. Dat komt omdat maar liefst één op de twee Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken. En toch probeert 63 procent van de respondenten zelf zijn financiële zaken af te handelen. Van de groep die geen financieel specialist heeft ingeschakeld, heeft 80 procent daar spijt van.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Zeker als er kinderen bij uw scheiding betrokken zijn dan staan hun belangen bij ons centraal. Daarnaast zitter er onder die financiële gegevens emoties, belangen, wensen en doelstellingen. Wij doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Daarom komen deze onderwerpen ook uitgebreid bij ons aan bod.

Mediation is bij ons de basis van onze dienstverlenging. Bij mediation regelt u samen de scheiding. In het belang van de kinderen en voor minder frustraties adviseren wij om altijd samen het scheidingstraject in te gaan. Omdat wij daarnaast begrijpen dat mediation niet in elke situatie mogelijk is, kunnen wij u ook alleen terzijde staan.


Aandachtsgebieden bij een scheiding

Fiscaal
Alimentatie
Pensioenen
Kinderen
Huis en Hypotheek
Juridisch
Mediation
Financieel

Totaaloplossing voor elke scheiding

Onze aanpak is gericht op uw belangen en uw toekomst. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces. U kiest zelf de aanpak die bij u past. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Zijn er bij uw scheiding kinderen betrokken, dan staat een goed ouderschapsplan met afspraken die in de praktijk ook echt werken voorop. Wij nemen u letterlijk alles uit handen, alles wordt in heldere en begrijpelijke taal met u besproken. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en bieden wij u duidelijkheid en rust. Zodat u later kunt zeggen: we hebben het allemaal goed geregeld.


Wat doen wij anders?

Er is tegenwoordig een zeer ruime keuze in scheidingsprofessionals. De advocaat, de mediator, de scheidingsbemiddelaar en natuurlijk de Scheidingsplanner. We horen vaak dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en keuzestress hebben. Ook zijn de onderlinge verschillen lang niet duidelijk. We hebben daarom alles voor u in een handig overzicht op een rijtje gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt gaan maken.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Onze expertise

De Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst

Het unieke van de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep is dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en bovenal dat wij alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen. Dat zeggen vele andere bemiddelaars zoals advocaten en mediators ons niet na. Omdat wij financieel planners zijn, ligt ons kennisgebied op zo’n 80% van alle financiële aandachtsgebieden van een scheiding. Voor het overige hele specifieke percentage van 20 procent, werken wij nauw samen met specialisten als notarissen. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, worden de emoties en de belangen van de kinderen ook uitgebreid bij ons besproken. Tevens is het samen tot oplossingen komen gewaarborgd in onze begeleiding.

 


Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief.

Meer informatie en alle Scheidingsplanner in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-VennepWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode.

En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.