gratis boekje over scheiden - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Even voorstellen

Birgit van Greunsven - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

Ik ben Birgit van Greunsven en sinds 1995 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Vanaf 1999 als Erkend Hypotheekadviseur en sinds 2009 ben ik Hypothecair Planner.

Ik zag mensen die besloten uit elkaar te gaan. Deze mensen liepen met vragen rond zoals: ‘Wie gaat waar wonen? Hoe gaat dat dan met onze hypotheek? Hoe moet dat met de kinderen? Kan ik straks wel rondkomen? Waar moet ik beginnen?’ Daarom besloot ik in 2013 de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) te gaan volgen. Een Register Financieel Echtscheidingsadviseur is speciaal opgeleid om alle financiële, fiscale en juridische aspecten van een (echt)scheiding voor u in beeld te brengen. En wat de gevolgen daarvan zijn.

Mijn doel is mensen in een emotionele fase van hun leven inzicht en overzicht te geven in de (financiële) materie. Hierdoor ontstaat rust en kunt u beslissingen nemen om de (echt)scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Als u kinderen heeft, vind ik het daarnaast belangrijk dat u ook als ouders samen goed verder kunt. Alles is gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de kinderen voorop. Ik richt mij op mediationtrajecten, eenzijdige trajecten, herberekeningen van alimentatie en second opinions.

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.