Alimentatie herzien - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw Vennep

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Alimentatie herzien

Bent u al enige tijd gescheiden en is uw situatie veranderd? Zijn er bijvoorbeeld belangrijke zaken gewijzigd, zoals een veranderd inkomen, verlies van uw baan, een nieuwe partner of een andere omgangsregeling? Dit heeft meestal direct invloed op de hoogte van de alimentatie, die u tijdens uw scheiding heeft afgesproken. Een verandering in uw draagkracht is meestal een goede aanleiding om de alimentatie te laten herzien.

Waarom alimentatie herzien

Er zijn diverse situaties te bedenken om uw alimentatie te (laten) herzien. De meest voorkomende situaties zijn:

  • Een nieuwe partner (verandering gezinssituatie)
  • Ontslag of arbeidsongeschiktheid
  • Gewijzigd inkomen (bijvoorbeeld nieuwe baan met ander inkomen)
  • Andere woonlasten
  • Wijziging in de omgangsregeling met de kinderen
  • Nieuwe fiscale regels of andere wettelijke regelgeving
  • Pensionering of overlijden

Alimentatie zelf herzien of laten herzien?

In de praktijk zien wij dat tijdens de scheiding zelf de alimentatie meestal al een beladen onderwerp is. Veelal vindt de betaler dat het bedrag van de alimentatie te hoog is en vindt de ontvanger dat het bedrag te laag is. Bij het herzien van de alimentatie is dat vaak niet anders. Door tegenstrijdige belangen zullen beide ex-partners zich zelden direct kunnen vinden in een aanpassing van de alimentatie. Het is daarom beter om een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen die met een frisse blik naar uw gewijzigde situatie kijkt. De Scheidingsplanner Haarlemmermeer kan u uitstekend helpen om uw alimentatie te herzien.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer professioneel in emotionele situaties zeer correct en vriendelijk maar wel duidelijk. Dank voor de uitspitterij en alle emotionele dingen er omheen. Ik heb het als zeer plezierig ervaren om met je samen te werken. Zou je ook zeker aanbevelen aan een ieder die je nodig heeft.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep

Birgit van Greunsven - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-Vennep

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Hoofddorp - Badhoevedorp - Nieuw-VennepWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode.

En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.