Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Hoofddorp, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Weteringbrug en Zwaanshoek


Burgemeester Pabstlaan 10
Gebouw De Burgemeester
(alleen op afspraak)
2131 XE Hoofddorp
Telefoon: 023 – 205 20 10
E-mail: haarlemmermeer@scheidingsplanner.nl


Sinds 2007 al ruim 300 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Hoofddorp – Badhoevedorp – Nieuw-Vennep onder één dak. Naast financieel advies bij een scheiding, kunt u bij ons ook samen scheiden op basis van mediation. Daarnaast  richten wij ons op eenzijdige trajecten, herberekeningen van alimentatie en second opinions.

Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 023 – 205 20 10 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.